Miez

 

Bográcsolni a Völgyben, Gyereknapozni az Érsekkertben, naplementét nézni a Várfalsétányról, pohárral a kézben andalogni egy belvárosi borfesztiválon… Csupa egri dolog, ami attól igazán egri, hogy mi, egriek úgy szeretjük, ahogy van.
De vajon egy étel mitől lesz EGRI? Attól, hogy helyi hozzávalókból készül? Esetleg attól, hogy bor van benne? Vagy attól, hogy valamelyik várvédő vitézről nevezték el? Döntsük el együtt!

2018 tavaszán is izgalmas gasztrokalandra hívunk benneteket, hogy jókat falatozzunk a szikrázó napsütésben, és együtt találjuk meg a legegribb fogást.

Akárcsak tavaly, a helyi séfek és baristák idén is összefogtak, szabadjára engedték a fantáziájukat, és minden kreativitásukat bevetették, hogy megalkossák a városra leginkább jellemző főételt, desszertet és kávét.

Nektek pedig nincs más dolgotok, mint kóstolni és szavazni! Kövessétek Facebookon a kisfilm sorozatunkat, vegyetek magatokhoz egy térképet, jóízűen egyétek végig a várost, aztán pedig adjátok le voksotokat, hogy szerintetek melyik íz jellemző leginkább Egerre!
Idén is május végéig kóstolhattok, majd a szavazatokat összesítjük, és kihirdetjük, milyen izű lenne Eger, ha ehető lenne!